Video afspelen

Videoproducties


Bedrijfsfilms, productvideo’s, aftermovies, commercials of instructievideo’s hoe je het ook wilt noemen, wij zullen jouw bedrijf of merk op een creatieve manier naar voren brengen. Er is geen krachtiger marketingsmiddel dan een videoproductie.

De kracht van video


Als Media20 zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en produceren van mooie, unieke video content.

Niet voor niets is video de meest populaire vorm van content. Binnen enkele seconden kun je een verhaal overbrengen naar de kijker. Niet alleen in woorden maar ook in emotie.

Een interessant verhaal is altijd fijn om naar te luisteren. En zo werkt het ook met een interessante film. Vertel een echt en persoonlijk verhaal en de kijkers hangen aan je lippen. Het moeilijke begin van je bedrijf, het maken van die ene juiste keuze waardoor het bedrijf nu gegroeid is of die leuke maandelijkse bedrijfsuitjes. Het zijn allemaal onderwerpen waardoor de video je kijkers boeit. En nog belangrijker… dat men over je bedrijf gaat praten!

Tegenwoordig is het gebruik van social media niet meer weg te denken. Foto’s en teksten worden veel gedeeld. Maar een video met een sterk, grappig of bijzonder verhaal wordt beter gedeeld! Wij kunnen helpen met de videomarketing en het online verspreiden van de video.

Enkele cases