Animaties


Een animatie is de schakel in de algehele marketing die perfect moet aansluiten bij jouw huisstijl. Wij van Media20 vinden het belangrijk dat een animatie herkenbaar is en passend bij jouw stijl. Om die reden maken we al onze tekeningen op maat. Maak je complexe boodschap helder met een animatie!

Visualiseer jouw merk door middel van animatie


Media20 is specialist in het maken van animaties die verduidelijken of promoten. Samen met de klant komen we tot een ijzersterk verhaal en uitwerking.

We willen er zeker van zijn dat uw boodschap op de beste manier uitgewerkt wordt. En zoveel mogelijk impact bij de doelgroep creëert.

We hechten veel waarde aan het laten aansluiten van onze animaties op de huisstijl van de klant. Onze animaties vallen op ten opzichte van andere animaties die online te vinden zijn.

Het is belangrijk om te bepalen welk type animatie het beste bij uw beoogde doel past. De reden dat iemand jouw boodschap niet altijd begrijpt, kan zomaar zijn door het gebrek aan visuele content. Of het nu gaat om vragen over je dienst, mensen die je product verkeerd gebruiken of het introduceren van een nieuwe concept, met animatie communiceer je doeltreffend, toegankelijk én begrijpelijk.

Animaties zijn er in vele soorten en maten. Het verschil zit hem onder andere in de vertelwijze of manier waarop zaken worden gevisualiseerd. Hieronder enkele varianten van animaties.

Explanimations of uitleganimaties zijn erg geschikt om een product of proces uit te leggen. Animatievideo’s zijn vooral bedoeld om de boodschap verhalend aan de doelgroep over te brengen.

Producties zoals promotiefilms, bedrijfsfilms of commercials, kunnen ook prima in de vorm van een animatie gerealiseerd worden.  

Enkele cases