Over ons

Media20 richt zich op het ontwikkelingen en produceren van diverse media uitingen.

We zijn een ambitieus, creatief en ondernemend multimediabedrijf die zich richt op het ontwikkelen en produceren van betaalbare, uiteenlopende media uitingen.
Kwaliteit, creativiteit en de wensen van de klant staan hierbij centraal.

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke verhaal, Media20 streeft ernaar om dit verhaal op zo’n goed mogelijke manier te vertellen.

Werkwijze

Stap 1: contact

Je hebt contact gemaakt met Media20. Dit kun je doen via de mail, invulformulier of telefonisch. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen om je wensen aan te horen over een mogelijke samenwerking.

Stap 2: voorbereiding

Wanneer je wensen bij ons bekend zijn beginnen wij met de voorbereiding van de uiting. Dit kan zijn dat we schetsen maken, script schrijven, wireframe ontwerpen etc.

Stap 3: uitwerking

Zodra de schetsen zijn goedgekeurd begint Media20 met de uitwerking van het product. Hierbij houden we nauw contact met de klant zodat zij ook precies weten wat ze krijgen.

Stap 4: levering

Het product is klaar voor de buitenwereld. Op dit moment is het nog mogelijk om een extra service bij af te sluiten waarbij we ook de distributie van het product leveren. Denk hierbij aan Google Ads of promotie op je sociale media kanalen.