Drone opnames

Tegen een scherpe prijs

Laat een dronevideo of foto maken! Ervaar spectaculaire beelden vanuit hoeken die voorheen onbereikbaar waren.

De 4K drone beelden zijn spectaculair en vallen op in elke videoproductie. Ook kan de drone film gebruikt worden voor bedrijven, particulieren en voor overheden. Onze drone beelden geven een geweldig overzicht van uw bedrijf, bouwlocatie, vakantiepark, hotel, camping of evenement. De drone opnames kunnen worden toegepast in bijvoorbeeld bedrijfsfilms en TV commercials.

Bedrijfsfoto / video

Laat je bedrijf zien uit een hoek die de klanten nog niet kennen! Laat Media20 voor je spectaculaire beelden maken die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor bedrijfsfilms!

Laat je huis zien!

Altijd al benieuwd geweest hoe je huis er vanuit de lucht eruitziet? Dat is nu mogelijk! Laat je huis fotograferen uit de lucht!

Eventfoto / video

Heb je een evenement die je vanuit een ander perspectief wilt benaderen? Laten we dan een drone gebruiken om je aftermovie een extra boost te geven.

Verhoog je merkwaarde met dronebeelden!

Door het publiek een beeld te laten zien die ze nog niet van je kennen en die in te zetten in campagnes versterk je jouw merk!

Laat de kijker zien waar je bent!

In de filmwereld is het belangrijk om de kijkers te laten zien waar ze zijn, dit noemen ze een establishing shot.
De meeste video’s beginnen hiermee, het kan de omgeving zijn van een pand, de omgeving etc. Wat nou als we dit van bovenaf filmen. Laat de kijker ervaren hoe je bedrijf er van boven uitziet!

Je eigen huis/bedrijfspand op de foto?

Wil je jouw huis/bedrijfspand van boven op de foto hebben? Dan is dat vanaf nu mogelijk! Media20 biedt 2 pakketen aan waarbij jouw pand fantastisch op de foto wordt gezet. 

2 drone foto's

van je huis/bedrijfspand
75,-
  • 2 drone foto's
  • Professionele color grade
  • Snelle levertijd

8 drone foto's

van je huis/bedrijfspand door de jaargetijden
250,-
  • 8 drone foto's (van elk seizoen 2)
  • Professionele color grade
  • Laat je pand stralen in elk seizoen!
Populair